safari gmail bug?

Discussion in 'OS X and OS X Apps' started by apester, Sep 13, 2004.

  1. apester

    apester Member

    Joined:
    Apr 8, 2004
    Messages:
    142
    Likes Received:
    0
    um, help guys

    the past couple of days i haven't been able to get into gmail. i get the log-in screen and when i do it gets stuck on a blank screen, the only thing that's seen is a small red 'loading' sign on the upper left hand corner.

    i'm wondering what the problem is - if it's safari, gmail, my isp (pre-paid bonanza)... was working fine the first few days naman...

    thanks in advance! :)
     
  2. Arel

    Arel Active Member

    Joined:
    Apr 8, 2004
    Messages:
    1,828
    Likes Received:
    0
    Location:
    Greenhills
    Hi April!

    Was able to access my gmail account just now w/ Safari w/o any difficulties. Got to successfully send & download mail.

    [Edited on 9-13-2004 by Arel]
     
  3. vicicasas

    vicicasas Active Member

    Joined:
    Apr 8, 2004
    Messages:
    3,040
    Likes Received:
    0
    Just checked my gmail and it works fine too.
     
  4. jofab

    jofab Member

    Joined:
    Apr 8, 2004
    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
    hi apester,

    I get the same red loading problem every once in a awhile.
    Which ISP are you usinng and what's your setup like?

    Since only a few of us have this problem it must be an ISP or LAN config problem and not a Safari bug.

    I have a PLDTDSL Pro connection and a US Robotics wired router going to an APExpress and a Snow basestation.

    Whenever this happens I just keep on reloading until the Inbox comes out.
    :)

    [Edited on 9-13-2004 by jofab]

    [Edited on 9-13-2004 by jofab]
     
  5. super_ed

    super_ed Active Member

    Joined:
    Apr 13, 2004
    Messages:
    2,233
    Likes Received:
    0
    Location:
    6821 Ayala Avenue, cor Sen. Gil Puyat Avenue
    sometimes the page reloading takes too long in the morning..
     
  6. apester

    apester Member

    Joined:
    Apr 8, 2004
    Messages:
    142
    Likes Received:
    0
    yeah, could be just a slow connection speed or something on my part.

    i've just got an ordinary dial-up... isp bonanza. i'll try other providers, those might work better.

    thanks guys :)
     
  7. Geez

    Geez Guest

    Hey man, I have the same problem... Can't log-in using Safari too... Am using Pacific Evelve Pre-paid ISP... After logging in, it just says "Loading..." on the upper left side and nothing else happens... Just stops loading... Have no problems logging in using my PC in the office... Any suggestions guys??? :(:(:(
     
  8. quicksilver

    quicksilver Member

    Joined:
    Apr 10, 2004
    Messages:
    602
    Likes Received:
    23
    Location:
    @home @work @play
    I thought it was just me. Apparently, I'm one of the unlucky few who encounter this problem. I have a PLDT MyDSL connection with a Nokia modem and Linksys WRT54G router. Just now, I was sending a reply and it seemed to take forever (more than two minutes, actually), so I just hit the reload button. It's kinda irritating, though, having to do that. I don't know what the problem is so I don't know how to solve it, and it's going to be a recurring problem until a permanent fix is found.

    Does anyone have any ideas? Hitting the reload button is not the solution.
     
  9. apester

    apester Member

    Joined:
    Apr 8, 2004
    Messages:
    142
    Likes Received:
    0
    pahabol...

    i tried opening gmail with mozilla (which i downloaded for this purpose... kulit ano?) and it worked fine. right after i tried with safari at ayaw pa rin. hmmm. so it's not my IP. curiouser and curiouser.

    [Edited on 9-13-2004 by apester]
     
  10. Aissanch

    Aissanch Guest

    Hi guys,

    for temporary fixes try View > Stop/Reload. that should do the trick, just uncheck/ check and then reload the page. ;)
     
  11. katsch

    katsch Member

    Joined:
    Apr 8, 2004
    Messages:
    151
    Likes Received:
    0
    Location:
    Alt 100 ft N 14°33.805\' E 121°00.454\'
    same here.

    i automatically just click reload and it does.
     
  12. coffeelover

    coffeelover Member

    Joined:
    Apr 19, 2004
    Messages:
    448
    Likes Received:
    3
    Happend to me when I use Mozilla Firefox in both Mac and Windows. I usually just clear the cache and it would work afterwards.
     
  13. ajbatac

    ajbatac Member

    Joined:
    Apr 22, 2004
    Messages:
    187
    Likes Received:
    0
    Location:
    iHere
    clear your cache and hit reload + shift.

    this will fix your problem.

    AJ
     
  14. apester

    apester Member

    Joined:
    Apr 8, 2004
    Messages:
    142
    Likes Received:
    0
    ahhhh! yeba! it worked :D thanks! :)
     

Share This Page

  • About PhilMUG

    Since the mid-1990s, PhilMUG (formerly the Philippine Macintosh Users Group) has grown to become not just the Philippines’ but one of the world’s foremost Apple user groups. Our online community brings together thousands of members from the Philippines and around the world for the latest news and discussions covering all Apple products and related hardware and software. Anyone can join PhilMUG, from newbies to experts, subject to our membership rules and guidelines.
  • Like us on Facebook

  • Buy us a beer!

    The staff works very hard to make sure that PhilMUG is running 24/7. Care to buy us a beer or help out with our hosting fees? We'd really appreciate it!

    Donate to us!