quicktime problems with safari

Discussion in 'OS X and OS X Apps' started by mk, Sep 12, 2009.

  1. mk

    mk Member

    Joined:
    Apr 22, 2005
    Messages:
    452
    Likes Received:
    0
    Location:
    Commonwealth, Quezon City
    safari wont seem to use quicktime it keeps showing the quicktime logo with the question mark I have safari 4 and quicktime x
     
  2. Hero33

    Hero33 PhilMUG Addict Member

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Messages:
    2,027
    Likes Received:
    397
    Location:
    Makati
    try reinstalling quicktime. If that doesn't work, reinstall safari, then quicktime. Restart before each install.
     
  3. VicB

    VicB PhilMUG Addict Member

    Joined:
    Sep 6, 2008
    Messages:
    1,602
    Likes Received:
    320
    You can install the quick time player 7 from your SL installation disk. When you insert your disk, you'll get the start up options. Choose Optional Installation. It shows apps that you may one to install. Quick Time Player v7 is one of them. I installed that since I use QT to view VCDs which QT X can't do, yet.

    Hope this helps.
     
  4. PatrickGaerlan

    PatrickGaerlan Super Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Apr 8, 2004
    Messages:
    5,363
    Likes Received:
    89
    Are you trying to stream trailers from Apple's QuickTime Trailers site? I noticed that after installing Snow Leopard, QuickTime seems to be more sensitive to a slow Internet connection. I would keep getting the 'Q' with a question mark when I try to stream the 'large' trailers during the day (my BayanDSL has been slow during this time recently). When I tried with the 'small', it worked. It looks like QT X is timing out faster.
     
  5. mk

    mk Member

    Joined:
    Apr 22, 2005
    Messages:
    452
    Likes Received:
    0
    Location:
    Commonwealth, Quezon City
    nope I found the answer... and the problem was the site not the app lol
     
  6. peleshot

    peleshot Member

    Joined:
    Dec 11, 2007
    Messages:
    183
    Likes Received:
    2
    Hey guys I'm experiencing problems with my QuickTime plugin in Safari.. I can't play videos from the apple site. I've tried trailers and ads. Sometimes there's audio, but no video, and sometimes, none at all. These videos played in Chrome. I've tried reinstalling Safari and QuickTime.. Nothings happening.
     
  7. sanction214

    sanction214 Member

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    303
    Likes Received:
    0
    Location:
    Philippines
    try restarting. =)
     

Share This Page

  • About PhilMUG

    Since the mid-1990s, PhilMUG (formerly the Philippine Macintosh Users Group) has grown to become not just the Philippines’ but one of the world’s foremost Apple user groups. Our online community brings together thousands of members from the Philippines and around the world for the latest news and discussions covering all Apple products and related hardware and software. Anyone can join PhilMUG, from newbies to experts, subject to our membership rules and guidelines.
  • Like us on Facebook

  • Buy us a beer!

    The staff works very hard to make sure that PhilMUG is running 24/7. Care to buy us a beer or help out with our hosting fees? We'd really appreciate it!

    Donate to us!