New BPI Express Online Website DOES NOT WORK in Safari

Discussion in 'OS X and OS X Apps' started by LeoCastillo, Jan 3, 2007.

  1. LeoCastillo

    LeoCastillo Maestro
    Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2005
    Messages:
    4,903
    Likes Received:
    285
    Gender:
    Male
    Location:
    Philippines
    Hey all!

    Been doing most of online banking in BPI Express Online (www.bpiexpressonline.com).

    They've updated their site to a new look for 2007.

    Guess what? If you log in, it doesn't work in SAFARI!!!
    Very frustratring. Works well in Windows.
    Buti na lang it still works in Firefox OSX.

    Just in case there's any BPI guys out there, or online bankers who can't get in like me.

    Leo
     
  2. elbert

    elbert Active Member

    Joined:
    Apr 8, 2004
    Messages:
    13,923
    Likes Received:
    12
    Location:
    Manila
    I just tried it. Works just fine on my end. Paid some bills, transferred funds too. I'm using a PPC Mac and Safari Version 2.0.4 (419.3).
     
    #2 elbert, Jan 3, 2007
    Last edited: Jan 3, 2007
  3. katorse

    katorse New Member

    Joined:
    Jul 3, 2004
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Initially it wasn't working. But tried it just now and its working fine already.
     
  4. airjunkie

    airjunkie Member

    Joined:
    Apr 17, 2004
    Messages:
    193
    Likes Received:
    0
    Location:
    Makati City
    works fine on my end as well. IntelMac Safari Version 2.0.4 (419.3)
     
  5. Nino

    Nino Loading...
    Staff Member PhilMUG Admin

    Joined:
    Apr 8, 2004
    Messages:
    1,255
    Likes Received:
    174
    Gender:
    Male
    Location:
    Manila
    Did you checked the URL? Make sure that the url is not the".../direct_signinIE.htm" and use the standard url without the IE, .../direct_signin.htm"
     
    #5 Nino, Jan 3, 2007
    Last edited: Jan 4, 2007
  6. rosea

    rosea Member

    Joined:
    Oct 18, 2005
    Messages:
    318
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Female
    Hey, mine doesn't work either! I get a blank page after putting in my username & password. On Safari 2.0.4 (419.3) on a macbook. Boss Nino, without the IE, too.

    Okay lang for me, though, I usually use Firefox, and it works fine on that.
     
  7. LeoCastillo

    LeoCastillo Maestro
    Staff Member

    Joined:
    Jun 25, 2005
    Messages:
    4,903
    Likes Received:
    285
    Gender:
    Male
    Location:
    Philippines
    Tried it again, still having problems. Also using Safari 2.0.4(419.3) on my Macbook. I just clicked the login link from the bpiexpressonline website (it doesn't have IE at the end).

    Just like Rosea I get a blank page after putting in my username and password. Weird.

    Leo
     
  8. AthanWylde

    AthanWylde Active Member

    Joined:
    Aug 29, 2005
    Messages:
    1,857
    Likes Received:
    5
    yeah... same here. blank page lang. oh well... there's always firefox.
     
  9. jm2ph

    jm2ph Member

    Joined:
    May 21, 2006
    Messages:
    402
    Likes Received:
    0
    Location:
    Alabang, Muntinlupa,Metro Manila
    Same here i can get to the site but when i log on its a blank page. works with firefox.
     
  10. elbert

    elbert Active Member

    Joined:
    Apr 8, 2004
    Messages:
    13,923
    Likes Received:
    12
    Location:
    Manila
    I just tired it on three different Macs, no problem accessing or using the BPI site in any of them them. In fact, I find BPI's site to be working much better than it used to.

    You might want to try using the Reset Safari feature. See if that works.
     
  11. ricocamus

    ricocamus Member

    Joined:
    Apr 11, 2006
    Messages:
    828
    Likes Received:
    23

    Same here. I get a blank screen. Using 0S X 10.4.8 and Safari Version 2.0.4 (419.3). Will try the reset safari feature.
     
  12. Nino

    Nino Loading...
    Staff Member PhilMUG Admin

    Joined:
    Apr 8, 2004
    Messages:
    1,255
    Likes Received:
    174
    Gender:
    Male
    Location:
    Manila
    try emptying the cache and see if that helps :)
     
  13. elbert

    elbert Active Member

    Joined:
    Apr 8, 2004
    Messages:
    13,923
    Likes Received:
    12
    Location:
    Manila
    It might be a cookies issue. I just experienced the same problem when I entered a password incorrectly. I Reset Safari and it started working again, although I think an Empty Cache could've fixed the problem.
     
  14. dvsadvocate

    dvsadvocate Active Member

    Joined:
    Jan 23, 2005
    Messages:
    2,407
    Likes Received:
    0
    Location:
    Antipolo City
    Tried it with firefox 2.0. Its blazing fast!
     
  15. ricocamus

    ricocamus Member

    Joined:
    Apr 11, 2006
    Messages:
    828
    Likes Received:
    23
    Just cleared the cache on Safari, but same problem. I am currently behind a firewall, not sure if that compounds the problem.

    Also tried on Firefox. I am able to get in the site and transact, but it seems like the old problem with the java scripts not working is back. Haven't checked loggin in on the alternate site that used to fix this problem yet.
     
  16. elbert

    elbert Active Member

    Joined:
    Apr 8, 2004
    Messages:
    13,923
    Likes Received:
    12
    Location:
    Manila
    Rico, try using Reset Safari instead (something every responsible Mac user should do at least once a year). You'll have to log back in to your usual sites, but at least it cleans up the library.
     
  17. ricocamus

    ricocamus Member

    Joined:
    Apr 11, 2006
    Messages:
    828
    Likes Received:
    23
    I clicked reset safari but still have the same problems. Starting to get annoying. Wonder what the problem is?


    Firefox seems to be OK, the problem I had with java scripts earlier must have been a fluke.
     
  18. quicksilver

    quicksilver Member

    Joined:
    Apr 10, 2004
    Messages:
    602
    Likes Received:
    23
    Location:
    @home @work @play
  19. airjunkie

    airjunkie Member

    Joined:
    Apr 17, 2004
    Messages:
    193
    Likes Received:
    0
    Location:
    Makati City
  20. jepaz

    jepaz Active Member

    Joined:
    Jul 21, 2004
    Messages:
    2,435
    Likes Received:
    2
    Location:
    San Francisco
    Resetting Safari & clearing the cache didn't work to me as well. The page is blank after login. I have no problem using Firefox & Opera.
     

Share This Page

  • About PhilMUG

    Since the mid-1990s, PhilMUG (formerly the Philippine Macintosh Users Group) has grown to become not just the Philippines’ but one of the world’s foremost Apple user groups. Our online community brings together thousands of members from the Philippines and around the world for the latest news and discussions covering all Apple products and related hardware and software. Anyone can join PhilMUG, from newbies to experts, subject to our membership rules and guidelines.
  • Like us on Facebook

  • Buy us a beer!

    The staff works very hard to make sure that PhilMUG is running 24/7. Care to buy us a beer or help out with our hosting fees? We'd really appreciate it!

    Donate to us!