imovie not launching

Discussion in 'OS X and OS X Apps' started by redgelex, Dec 8, 2007.

  1. redgelex

    redgelex Guest

    hello everyone, mac newbie here!

    i just got my first mac - a macbook with tiger installed. it came with a free leopard upgrade so after a few days with tiger i switched to leopard.

    i've checked out the new features of leopard and so far am pleased with it. only problem is, imovie's not opening.

    what could be the problem? appreciate your feedback.

    thanks!
     
  2. witch_md

    witch_md Active Member

    Joined:
    Oct 22, 2005
    Messages:
    271
    Likes Received:
    37
    Gender:
    Female
    try firing up software update. imovie and your other softwares might need updating
     
  3. Evan_Racing

    Evan_Racing Member

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Messages:
    156
    Likes Received:
    0
    Same thing happened to me when i first upgraded to leopard. Just install the updates and it'll work.
     
  4. redgelex

    redgelex Guest

    did an update and it worked! thanks guys! :D
     

Share This Page

  • About PhilMUG

    Since the mid-1990s, PhilMUG (formerly the Philippine Macintosh Users Group) has grown to become not just the Philippines’ but one of the world’s foremost Apple user groups. Our online community brings together thousands of members from the Philippines and around the world for the latest news and discussions covering all Apple products and related hardware and software. Anyone can join PhilMUG, from newbies to experts, subject to our membership rules and guidelines.
  • Like us on Facebook

  • Buy us a beer!

    The staff works very hard to make sure that PhilMUG is running 24/7. Care to buy us a beer or help out with our hosting fees? We'd really appreciate it!

    Donate to us!